JM-RATA SULJETTU!

Rata avataan harjoitus käyttöön vasta 19.5.24 ajettavan kilpailun jälkeen.

 

KOMOSTENKYLÄN JM-RADAN SÄÄNNÖT

Komostenkylän JM-radan maksuttomaan käyttöön on oikeutettu Heinolan Urheiluautoilijat ry:n alle 18-vuotias jäsen. Heinolan Urheiluautoilijoiden muut jäsenet maksavat harjoittelusta 10€ käyttömaksua /auto/kerta. Muilta kuin seuran jäseniltä peritään 20€ käyttömaksua/auto/kerta.

Heinolan Urheiluautoilijoiden www.heinolanua.fi/yhteystiedot/ –sivuilta löytyy yhteystiedot ja kartta rata-alueesta. 

Radalla ajo on toistaiseksi mahdollista ma – pe klo 10 – 20 ja la – su klo 12 – 18 ilmoittamalla siitä ratayhdyshenkilölle (Kati Heikkilä, puh. 040-721 0917) ja noutamalla häneltä avain radan porttiin. Ilmoita radalle tulosta etukäteen, mielellään vuorokautta ennen, niin saat tietää miten avain on saatavilla. 

Rata pyritään pitämään auki kesäkilpailukauden ajan (toukokuu-lokakuu). Poikkeuksista radan aukioloissa seuran www.heinolanua.fi/jokkis/ –sivuilla ja Heinolan UA:n Facebook –sivuilla.

Radalle kulkemiseen on käytettävä ”radan omaa” tietä, eikä sinne saa mennä motocross-radan varikon kautta. JM-radalla trailerit voi jättää esim. lisälenkille tai lähdön järjestelyalueelle.

Radalla nesteitä läpäisemättömän pressun käyttö ajoneuvon alla on PAKOLLISTA! Tankatessa tankkauskohta on suojattava nesteitä läpäisemättömällä pressulla tai muulla vastaavalla.

Radalla kilpa-autolla ajettaessa on käytettävä kypärää ja turvavöitä. Koskee myös kyydissä olijoita.

Ajoneuvojen pesu on rata-alueella kielletty!

On toivottavaa, että et koskaan harjoittele yksin ja jos olet alle 18-vuotias niin mukanasi on oltava huoltaja. Huomio myös muut radan käyttäjät ja heidän liikkeensä. Toimimme yhteisalueella motocross-radan kanssa, joten noudatathan erityistä varovaisuutta alueella liikkuessasi ja otat huomioon myös radan läheisyydessä sijaitsevat pururadat ja niillä liikkuvat ihmiset.

HÄIRIÖ – JA ONNETTOMUUSTILANTEET:

Harjoittelija huolehtii siitä, että huoltoautossa on mukana vähintään yksi 6 kg:n tarkastettu sammutin/kilpa-auto.

-Ympäristöön päässeet öljyt, polttoaineet ja muut haitalliset aineet on kerättävä välittömästi talteen ja vietävä pois asianmukaisesti. Radan kioskirakennuksesta löytyy imeytysainetta, lapio ja harja, joilla rata-alueen voi pitää siistinä. Isommissa vahingoissa tulee aina ottaa yhteyttä ratayhdyshenkilöön ja hätänumeroon 112.

-Henkilövahingon tai tulipalon sattuessa ota yhteys hätänumeroon 112.

Radan osoite: Komostentie 255, 18200 Heinola

RADANKÄYTTÄJÄ, JOKA RIKKOO NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ TAI MUUTEN ASIATTOMALLA TOIMINNALLAAN AIHEUTTAA VAIHINKOA, VOIDAAN MÄÄRÄTÄ RADANKÄYTTÖKIELTOON!

Ratayhdyshenkilö: Kati Heikkilä puh. 040-721 0917

Avaimen noutopaikka ja maksun vastaanotto Koneistamo Hemi Motors, Sammontie 1 18300 Heinola