Rata suljettuna 17.8.2024, yksityistilaisuus

 

KOMOSTENKYLÄN JM-RADAN SÄÄNNÖT

Komostenkylän JM-radan maksuttomaan käyttöön on oikeutettu Heinolan Urheiluautoilijat ry:n alle 18-vuotias jäsen. Heinolan Urheiluautoilijoiden muut jäsenet maksavat harjoittelusta 10€ käyttömaksua /auto/kerta. Muilta kuin seuran jäseniltä peritään 20€ käyttömaksua/auto/kerta.

Heinolan Urheiluautoilijoiden www.heinolanua.fi/yhteystiedot/ –sivuilta löytyy yhteystiedot ja kartta rata-alueesta. 

Radalla ajo on toistaiseksi mahdollista ma – pe klo 10 – 20 ja la – su klo 12 – 18 ilmoittamalla siitä ratayhdyshenkilölle (Kati Heikkilä, puh. 040-721 0917) ja noutamalla häneltä avain radan porttiin. Ilmoita radalle tulosta etukäteen, mielellään vuorokautta ennen, niin saat tietää miten avain on saatavilla. 

Rata pyritään pitämään auki kesäkilpailukauden ajan (toukokuu-lokakuu). Poikkeuksista radan aukioloissa seuran www.heinolanua.fi/jokkis/ –sivuilla ja Heinolan UA:n Facebook –sivuilla.

Radalle kulkemiseen on käytettävä ”radan omaa” tietä, eikä sinne saa mennä motocross-radan varikon kautta. JM-radalla trailerit voi jättää esim. lisälenkille tai lähdön järjestelyalueelle.

RATA SIJAITSEE POHJAVESIALUEELLA! Radalla nesteitä läpäisemättömän pressun käyttö ajoneuvon alla on PAKOLLISTA! Tankatessa tankkauskohta on suojattava nesteitä läpäisemättömällä pressulla tai muulla vastaavalla.

Radalla kilpa-autolla ajettaessa on käytettävä kypärää ja turvavöitä. Koskee myös kyydissä olijoita.

Ajoneuvojen pesu on rata-alueella kielletty!

On toivottavaa, että et koskaan harjoittele yksin ja jos olet alle 18-vuotias niin mukanasi on oltava huoltaja. Huomio myös muut radan käyttäjät ja heidän liikkeensä. Toimimme yhteisalueella motocross-radan kanssa, joten noudatathan erityistä varovaisuutta alueella liikkuessasi ja otat huomioon myös radan läheisyydessä sijaitsevat pururadat ja niillä liikkuvat ihmiset.

HÄIRIÖ – JA ONNETTOMUUSTILANTEET:

Harjoittelija huolehtii siitä, että huoltoautossa on mukana vähintään yksi 6 kg:n tarkastettu sammutin/kilpa-auto.

-Ympäristöön päässeet öljyt, polttoaineet ja muut haitalliset aineet on kerättävä välittömästi talteen ja vietävä pois asianmukaisesti. Radan kioskirakennuksesta löytyy imeytysainetta, lapio ja harja, joilla rata-alueen voi pitää siistinä. Isommissa vahingoissa tulee aina ottaa yhteyttä ratayhdyshenkilöön ja hätänumeroon 112.

-Henkilövahingon tai tulipalon sattuessa ota yhteys hätänumeroon 112.

Radan osoite: Komostentie 255, 18200 Heinola

RADANKÄYTTÄJÄ, JOKA RIKKOO NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ TAI MUUTEN ASIATTOMALLA TOIMINNALLAAN AIHEUTTAA VAIHINKOA, VOIDAAN MÄÄRÄTÄ RADANKÄYTTÖKIELTOON!

Ratayhdyshenkilö: Kati Heikkilä puh. 040-721 0917

Avaimen noutopaikka ja maksun vastaanotto Koneistamo Hemi Motors, Sammontie 1 18300 Heinola