Menu

 

Kartingia Kalholla

 

Tämän vuoden  tiistai-illan ajot Kalhon kartingradalla vielä 06.09.2016  ja  13.09.2016 klo 18.00. Keväällä 2017 uusi kausi alkaa toukokuussa.

 

 

 

Suomen moottoriurheilu samasta osoitteesta

AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry ovat avanneet yhteisen tiedotusportaalin osoitteeseen  www.moottoriurheilu.tv

Moottoriurheilu.tv on aktiivisten moottoriurheilun ystävien kohtauspaikka, josta vauhti ei hetkessä lopu. Kanava tarjoilee web-maailman laajimman kattauksen suomalaista moottoriurheilua. Kansainvälisinä menestyslajeina mukana ovat mm. ralli, Formula 1, MotoGP ja offroad.

Moottoriurheilu.tv julkaisee ainoana mediana Suomessa reaaliaikaista tulospalvelua ja uutisointia suomalaisista moottoriurheilulajeista. Sivuston kautta voi seurata kaikkea, mitä moottoriurheilussa tapahtuu juuri nyt. Kanavan kautta pääset mukaan paitsi moottoriurheilun vauhdikkaaseen ytimeen, myös sen kiinnostaviin taustoihin ja tekijöihin.

 

Sivustolta löydät muun muassa:

-Tulospalvelun kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista     
- Ennakko-, aika-ajo- ja kilpailutiedotteet kaikista AKK:n ja SML:n alaisista SM- ja Suomen Cup -kilpailuista (kilpailusta ja ajankohdasta riippuen joko yksittäisiä tai yhdistettyjä tiedotteita)              
- Kuvapankin vapaasti julkaistavista kuvista
- Viikoittain medioille lähetettävän uutiskirjeen, jossa kerrotaan viikonlopun moottoriurheilutärpeistä
- Henkilökuvia, haastatteluja ja blogikirjoituksia

Lisäksi sivustolla julkaistaan suomalaiskuljettajien sekä muiden kuin SM- ja Suomen Cup -kilpailujen omia tiedotteita ja videoita. Portaali sisältää myös uutisfeedin, jonka kautta pääsee lukemaan muiden alan medioiden uutisia.

Moottoriurheilu.tv:n tuotannosta vastaavat tiimeineen moottoriurheilun kokeneet midiaosaajat, Anette Latva-Piikkilä ja Nita Korhonen. Portaalin mainosmyyntiä hoitaa Nostemedia Oy.

 

 

Jäsenmaksun korotus peruttu

 

Uutta jäsenlehteä koskevat neuvottelut ovat päättyneet 18.1.2016. Neuvottelujen lopputuloksena ei syntynyt osapuolia tyydyttävää ratkaisua, jonka vuoksi jäsenlehtiuudistuksen tavoitteena ollut AKK:n ja Suomen Moottoriliiton yhteinen aikakausilehti ei toteudu 2016.

Liiton syyskokouksen 2015 ehdollisen päätöksen mukainen jäsenlehden toteutumiseen sidottu jäsenmaksuosuus 7,70 € per aikuisjäsen ei näin ollen myöskään toteudu.

 

Jäsenmaksut 2016 AKK:lle

Seuran vuosimaksu 180 €

 

Henkilöjäsenmaksut:

Aikuisjäsenet 12 €

Nuorisojäsenet 0 €

 

Jäsenmaksu 2016

 

AKK:ssa on kaikessa hiljaisuudessa valmisteltu päätös ensi vuodesta alkavalle tiedotusstrategialle ja siihen liittyen jäsenmaksujen korotuksesta. Ensivuoden jäsenmaksuun sisältyy liiton tiedotuslehti jokaiselle jäsenelle. Liiton jäsenlehdestä tulee jatkossa 10 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakausilehtijulkaisu alkane kesäkuusta 2016.

Tähän asti seurat ovat maksaneet jokaisesta aikuisjäsenestä 10,50 € AKK:lle, joka on tilittänyt seurallemme takaisin 4,50€ maksamastanne 15 € jäsenmaksusta.

Ensi vuonna AKK:lle menee jokaisesta aikuisjäsenestä 19,70€ eli seurallemme se tarkoittaa, että 4,70 € jää nykyisellä ensi vuodeksi päätetyllä jäsenmaksulla seuran maksettavaksi.  Tätä jäsenmaksun korotusta emme tienneet syyskokouksessa ja siellä päätettiin Heinolan Urheiluautoilijat ry:n jäsenmaksuksi  15 € vuodelle 2016.

Heinolan Urheiluautoilijat ry:n hallitus päätti 10.12.2015 kokouksessaan, että HeiUA ei muuta syyskokouksen päätöstä vaan jäsenmaksu on syyskokouksen päättämä 15 € vuonna 2016 ja HeiUA tarjoaa jäsenilleen tämän AKK:n todella oudolla aikataululla tekemän jäsenmaksukorotuksen 2016 ja maksaa jokaisen aikuisjäsenen osalta erotuksen AKK:lle.  Näin pystymme tarjoamaan korotetulla jäsenmaksulla saatavan tiedotuslehden 2016 numerot jäsenillemme nähtäväksi ja jokainen voi sitten päättää onko halukas saamaan lehden myös jatkossa ja maksamaan korotetun jäsenmaksun vuonna 2017.

HeiUA:n hallitus päätti samalla, että seuran nimissä emme lähde vastustamaan mediauudistusta eikä jäsenmaksun korotusta.

Toivottavasti jäsenistömme osallistuu seuran toimintaan edelleen aktiivisesti ja yhdessä tekeminen pitää seuramme maineen hyvänä tuottaen seurallemme tulosta myös vuonna 2016.

Hyvää Joulua, onnea ja menestystä vuodelle 2016

 

( Tarkemmin AKK:n päätöksestä voi lukea mm.  autourheilu.fi sivuilta. )

 

 

 

 

Pikkujoulu 11.12.2015

 

HeiUA:n pikkujoulua vietetään 11.12.2015 klo 18.30 Itä-Häme talon 2. kerroksen juhlasalissa. Tarjolla maittavaa jouluruokaa, juomaa, menestyneiden palkitseminen ym. ohjelmaa ja tietysti hauskaa yhdessä oloa. Saamme tietysti vieraaksemme myöskin joulupukin, joten jos sinäkin haluat saada joulupukilta oman pikkujoululahjan, tuo mukanasi max 5 €:n arvoinen "vaihtari" eli pikkujoulupaketti jonka jätät ovella tullessasi pukinkonttiin. Pukki jakaa paketit illan kuluessa paketin tuoneille.   

Osallistumaan pääseet maksamalla 30 € ( alle 18-vuotiaat 15 € ) HeiUA:n tilille FI30 1007 3006 1030 27 ja kirjoittamalla viesti -kohtaan osallistujien nimet 06.12.2015 mennessä jotta osaamme varata riittävästi ruokaa ja juomaa.

 

 

 

Kiitoksia kaikille vuoden 2015 talkoolaisille.

 

Suuret kiitokset kaikille jotka ovat osallistuneet HeiUA:n järjestämien Jari-Pekka rallin ja Autolasikeskus JM:n tekemiseen sekä kaikille niille jotka ovat olleet auttamassa vastavuoroisuuden perusteella HeiUA:n tehtäväksi tulleiden eriksoiskokeiden tekemisissä ja jokkiskisojen liputuksissa. Työsuoritukset on kirjattu toimitsijapörssiin ja ahkerimmat palkitaan pikkujouluissa.


 

Syyskokous 2015

 


Heinolan Urheiluautoilijat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maantaina 05.10.2015 klo 18.30 alkaen seuran toimistolla Siltakatu 19 B 18100 Heinola. 

 

 

 

Toimiston päivystykset 2015

 

HeiUA:n hallitus 2015

 

 

 

 

 

 

 

Markus Laakso - Jukka Virtanen HeiUA. (Kuva: Leo Kinnunen)

 

 

 

Heikki Lappalainen - Santtu Stenberg. (Kuva: Leo Kinnunen) 

Kartingin kerhoillat Kalhon karting-radalla 2015 alkavat toukokuussa.

Tule tutustumaan lajiin! Käytössä neljä karting-autoa, joista löytyy sopiva niin lapsille kuin aikuisillekin. Iltojen ohjaajana toimii Jari Saari (puh. 0400-840872). Ajo mahdollisuus joka tiistai 18-20, sateen uhatessa kannattaa kuitenkin varmistaa Jarilta ajetaanko.

Toimitsija pörssi


HeiUA:n hallitus päätti tammikuun kokouksessa, että 2009 alkaen toimitsijatehtävistä pidetään kirjanpitoa vuosittain ja tehtävät pisteytetään vaativuuden / ajankäytön / sitoutumisen perusteella ja vuoden lopussa saavutetut pisteet lasketaan yhteen. Kolme eniten pisteitä kerännyttä saa lahjakortit ( 150, 100 ja 50 euroa ) ja sitten varsinainen pääpalkinto ( 300 euron lahjakortti ) arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden kesken.
Hallituksen jäsenille lasketaan pisteet, mutta he eivät osallistu pääpalkinnon arvontaan eikä heitä lasketa mukaan palkittaessa kolmea eniten pisteitä saanutta.

Tehtävät ja pisteet

12 pistettä:

EK-päälliköt,oman kisan päällikkötason toimitsijat (johtajat, sihteeri, pj, turva, rata, kats.pääll., viesti..)

8 pistettä:

Oman kisan muut tehtävät

6 pistettä:

Järkkärikortilla muiden kisoissa, rallin puomi

4 pistettä:

Toimitsija muiden kisoissa, sulkumies rallipätkällä, toimitsijakoulutukseen osallistuminen

HUOMIOITA pisteytyksestä ja muuta

- Toimitsijapisteitä jaetaan tilaisuuksista, jotka ovat joko oman seuran järjestämiä tai muiden järjestämiä, joihin seuraa on virallisesti pyydetty avustamaan.
- Kilpailu käydään kahdessa eri sarjassa, aikuiset ja juniorit. Aikuisten sarjassa palkitaan kolme parasta ja junioreissa paras.
- Junioreilla käytetään samaa pistetaulukkoa, kuin aikuisten sarjallakin. Juniori saa saman pistemäärän kuin aikuinen, jos hän tekee vastaavan tehtävän. Olemalla vanhemman mukana tapahtumassa, vaikka ei varsinaisesti tehtävissä olisikaan, saa juniori aina kaksi pistettä.
- Toimitsijatehtäviksi katsotaan kaikki muut tehtävät, joita tässä taulukossa ei ole erikseen nimetty ja joihin tapahtuman vastuuhenkilö tai EK - päällikkö on seuran jäseniä pyytänyt. (katso erillinen luettelo alempana)
- Osallistumisella rallin tai seurakilpailun EK:n rakentamiseen ja purkamiseen tarkoitetaan EK - päälliköiden apuna olemista tapahtuman alusta loppuun.
- Tapahtuman jälkeinen roskien siivoaminen sekä merkkien ja siimojen kerääminen kuuluu seuramme normaaleihin toimintatapoihin, joten pelkästään se ei oikeuta pistehyvitykseen.
- Myöskään EK - päälliköt sekä –turva, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.
- Toimitsijapisteet tapahtumista antaa tapahtuman vastuuhenkilö tai EK - päällikkö.
- Pisteet kirjaa Jukka Inkilä / Anneli Kauppi
- Seuran hallitus toimii kilpailun valvojana ja tarkastaa pistetilanteen kuukausittain kokouksessaan.
- Hallituksen jäsenet saavat myös toimitsijapisteitä, mutta eivät voi osallistua toimitsija-kilpailuun!


Vuoden lopussa kolmelle parhaalle annetaan lahjakortti 150€, 100€, ja 50€ ,sekä kaikkien pisteitä keränneiden kesken arvotaan 300€ lahjakortti.

Imeytysmattoa toimistolta

HeiUA:n kilpailijalisenssillä kilpaileville n. 1 x 1 m korvauksetta.
Hae pois!

 

TOIMISTON PÄIVYSTYS


Maanantaisin  klo 18 - 19 joku hallituksen jäsenistä päivystää toimistolla.

 

Päivystykset 2014.pdf

Toimistolta saat apua asiointiin AKK:n nettisivuilla (vaikkapa lisenssin hankintaan tms.).  Sieltä on mahdollisuus saada kopioita sääntökirjan sivuista jos nettiversion luku tuntuu hankalalta.

 

Hyvä Heinolan Urheiluautoilijotten jäsen.

Saat alennusta AD-varaosaliikeestä kun esität MOTORSPORT ID kortin.