Menu

 

Heinolan Urheiluautoilijat ry:n kevätkokous maanantaina 16.04.2018 klo 18.30

 

toimistolla, osoitteessa Siltakatu 19 18100 Heinola. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

 

 

 

Karting-kerhoillat Kalholla alkavat 22.toukokuuta 2018

Kalhon karting radan osoite on Kalhonkyläntie 532  19360 Hartola.

Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan lajiin; ei tarvitse olla HeiUA:n jäsen. Käytössä on neljä karting-autoa joista löytyy sopiva niin lapsille kuin aikuisillekin. Iltojen ohjaajana toimii Jari Saari ( puh. 0400-840872 ). Kerhoiltoja järjestetään syyskuun alkuun joka tiistai klo 18 - 20, sateen uhatessa kannattaa varmistaa Jarilta ajetaanko.

 

Toimiston päivystykset 2018

 

Maanantaisin  klo 18 - 19 joku hallituksen jäsenistä päivystää toimistolla.

Toimistolta saat apua asiointiin AKK:n nettisivuilla (vaikkapa lisenssin hankintaan tms.).  Sieltä on mahdollisuus saada kopioita sääntökirjan sivuista jos nettiversion luku tuntuu hankalalta.

 

HeiUA:n hallitus 2018

 

 

 

 

Kiitoksia kaikille vuoden 2017 talkoolaisille.

 

Suuret kiitokset kaikille jotka ovat osallistuneet HeiUA:n järjestämien Jari-Pekka rallin ja Autolasikeskus JM:n tekemiseen sekä kaikille niille jotka ovat olleet auttamassa vastavuoroisuuden perusteella HeiUA:n tehtäväksi tulleiden eriksoiskokeiden tekemisissä ja jokkiskisojen liputuksissa. Työsuoritukset on kirjattu toimitsijapörssiin ja ahkerimmat palkitiin pikkujouluissa.

Toimitsija pörssi


HeiUA:n hallitus päätti tammikuun kokouksessa, että 2009 alkaen toimitsijatehtävistä pidetään kirjanpitoa vuosittain ja tehtävät pisteytetään vaativuuden / ajankäytön / sitoutumisen perusteella ja vuoden lopussa saavutetut pisteet lasketaan yhteen. Kolme eniten pisteitä kerännyttä saa lahjakortit ( 150, 100 ja 50 euroa ) ja sitten varsinainen pääpalkinto ( 300 euron lahjakortti ) arvotaan kaikkien pisteitä keränneiden kesken.
Hallituksen jäsenille lasketaan pisteet, mutta he eivät osallistu pääpalkinnon arvontaan eikä heitä lasketa mukaan palkittaessa kolmea eniten pisteitä saanutta.

Tehtävät ja pisteet

12 pistettä:

EK-päälliköt,oman kisan päällikkötason toimitsijat (johtajat, sihteeri, pj, turva, rata, kats.pääll., viesti..)

8 pistettä:

Oman kisan muut tehtävät

6 pistettä:

Järkkärikortilla muiden kisoissa, rallin puomi

4 pistettä:

Toimitsija muiden kisoissa, sulkumies rallipätkällä, toimitsijakoulutukseen osallistuminen

HUOMIOITA pisteytyksestä ja muuta

- Toimitsijapisteitä jaetaan tilaisuuksista, jotka ovat joko oman seuran järjestämiä tai muiden järjestämiä, joihin seuraa on virallisesti pyydetty avustamaan.
- Kilpailu käydään kahdessa eri sarjassa, aikuiset ja juniorit. Aikuisten sarjassa palkitaan kolme parasta ja junioreissa paras.
- Junioreilla käytetään samaa pistetaulukkoa, kuin aikuisten sarjallakin. Juniori saa saman pistemäärän kuin aikuinen, jos hän tekee vastaavan tehtävän. Olemalla vanhemman mukana tapahtumassa, vaikka ei varsinaisesti tehtävissä olisikaan, saa juniori aina kaksi pistettä.
- Toimitsijatehtäviksi katsotaan kaikki muut tehtävät, joita tässä taulukossa ei ole erikseen nimetty ja joihin tapahtuman vastuuhenkilö tai EK - päällikkö on seuran jäseniä pyytänyt. (katso erillinen luettelo alempana)
- Osallistumisella rallin tai seurakilpailun EK:n rakentamiseen ja purkamiseen tarkoitetaan EK - päälliköiden apuna olemista tapahtuman alusta loppuun.
- Tapahtuman jälkeinen roskien siivoaminen sekä merkkien ja siimojen kerääminen kuuluu seuramme normaaleihin toimintatapoihin, joten pelkästään se ei oikeuta pistehyvitykseen.
- Myöskään EK - päälliköt sekä –turva, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen.
- Toimitsijapisteet tapahtumista antaa tapahtuman vastuuhenkilö tai EK - päällikkö.
- Pisteet kirjaa Jukka Inkilä / Anneli Kauppi
- Seuran hallitus toimii kilpailun valvojana ja tarkastaa pistetilanteen kuukausittain kokouksessaan.
- Hallituksen jäsenet saavat myös toimitsijapisteitä, mutta eivät voi osallistua toimitsija-kilpailuun!


Vuoden lopussa kolmelle parhaalle annetaan lahjakortti 150€, 100€, ja 50€ ,sekä kaikkien pisteitä keränneiden kesken arvotaan 300€ lahjakortti.

 

HeiUA:n jäsenyys etuja:

 

Imeytysmattoa toimistolta

HeiUA:n kilpailijalisenssillä kilpaileville n. 1 x 1 m korvauksetta.
Hae pois! 

Hyvä Heinolan UrheiluAutoilijat ry:n jäsen


Saat alennusta Heinolan Rengas ja Varaosa Oy:n AD-varaosaliikeestä kun kerrot olevasi HeiUA:n jäsen ja esität MOTORSPORT ID kortin.